Wat we doen

Ben Bizzie

Kinderen zijn de toekomst. Ze hebben het recht op een kansrijke start om gezond en vitaal op te groeien. Een gezonde jeugd maakt kinderen klaar voor de toekomst. Ze kunnen zichzelf ontwikkelen en hun talenten ontdekken. Sport en bewegen dragen daaraan bij. Het helpt kinderen ook om meer zelfvertrouwen te krijgen en betrokken te raken bij wat er speelt in hun leefomgeving. Ben Bizzie helpt hen daar bij.

Samen meedoen

Heel Nederweert in beweging. Dat is ons doel. Ook ouderen hebben veel baat bij bewegen. Zo blijven ze langer zelfstandig, gezond en fit.

Vitaal Verenigen

Wist je dat 26,1% van de inwoners van Nederweert lid is van een vereniging? De unieke verenigingsstructuur in ons land is goud waard en daar zijn we trots op! Maar we zien dat verenigingen onder druk staan en dat mensen zich minder vanzelfsprekend verenigen. De verenigingen kennen veel uitdagingen, die ook kansen bieden. Wij bieden een helpende hand aan iedere (sport)vereniging in de gemeente Nederweert die aan de slag wil om de club klaar te maken voor de toekomst.

Supporterspagina Nederweerts Sportakkoord

Welkom op de supporterspagina van het Nederweerts Sportakkoord. Wij zijn enorm trots op onze supporters en vinden het erg belangrijk dat zij goed geïnformeerd en geïnspireerd worden. Op deze supportspagina is alle informatie omtrent het sportakkoord te vinden. Van inspirerende succesverhalen tot aan informatie over bijvoorbeeld de services. Alles is op deze pagina te vinden!