De mooiste wandelomgeving van Nederweert!

Sport Nederweert is op zoek naar de mooiste wandelomgeving in de gemeente. Daarom vragen we jou om je favoriete wandelomgeving met ons te delen. Inspireer andere om jouw favoriete wandelomgeving te ontdekken en in beweging te komen en maak kans op een mooie prijs.

Wat moet je doen?

Klik op onderstaande button en stuur een foto van jouw favoriete wandelomgeving, geef de afstand aan en voeg een plattegrond van de route via Google Maps toe. Indien het u niet lukt om de plattegrond van de route in te sturen, mag u deze via de mail aanleveren bij b.arts@landvanhorne.nl. Lever dit uiterlijk voor 28 mei* aan. Alle routes worden online gezet op de website van Sport Nederweert.

*deze datum is anders dan vermeld op de flyer. Je hebt nu een week langer de tijd voor het insturen van routes.

Stemmen!

Van 28 mei t/m 22 juni kunnen er stemmen uitgebracht worden op de mooiste wandelomgeving van Nederweert. Heeft jouw inzending de meeste stemmen, dan win jij een mooie prijs! Ook de nummer twee en drie vallen in de prijzen.

Prijsuitreiking!

Nadat alle stemmen op 30 juni zijn geteld maken we de winnaars bekend. De top drie ontvang van ons een Nederweerter Waardecheque, waarmee ook nog eens de lokale ondernemers gesteund worden.

Trek snel de wandelschoenen aan!

Dus trek snel de wandelschoenen aan en doe mee! Wie weet breng jij anderen in beweging met jouw favoriete wandelomgeving.

Vragen of hulp nodig?
Neem dan contact op met Brigit Arts via b.arts@landvanhorne.nl