Succesverhalen van partners

Samen met 44 enthousiaste verenigingen, organisaties en inwoners hebben we het Nederweerts Sportakkoord ondertekend. Samen krijgen we heel gemeente Nederweert aan het sporten en bewegen. Op deze pagina staan we samen met jullie stil bij de succesverhalen binnen onze gemeente en het Nederweerts Sportakkoord.

Verenigingen zorgen voor sport- en beweegaanbod in coronatijd

Veel kinderen zitten tijdens de lockdown stil en met name de kinderen die aan een binnensport doen kunnen niet veel doen op het gebied van sport- en beweging. Gelukkig pakken verschillende buitensportverenigingen de handschoen op om iets te kunnen betekenen voor alle kinderen uit hun dorp.

Zo hebben RKSVO en Jong Nederland Ospel de samenwerking opgezocht om speciaal voor kinderen uit het dorp een mooi aanbod te organiseren. Ook voetbalvereniging Eindse Boys wilde graag iets doen om kinderen in beweging te brengen en hen plezier en ontspanning te bieden. Daarom hebben ook zij een toffe activiteit georganiseerd met diverse sport- en beweegspelletjes. In totaal zijn, dankzij de samenwerking onderling, ruim 250 kinderen blij gemaakt met een hele toffe activiteit!

Een mooi voorbeeld van hoe je elkaar kunt versterken in deze tijd! Sport Nederweert heeft in deze de vraag neergelegd bij verschillende buitensportverenigingen, vervolgens hebben we het idee verder digitaal uitgedacht en hebben de verenigingen zelfstandig hun activiteit georganiseerd met ondersteuning (beheren inschrijvingen, contact school, ontwikkelen van poster/flyer en website) van Sport Nederweert.

Wil jij ook graag als vereniging (samen met andere verenigingen) iets organiseren in je dorp? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Een succesverhaal delen?

Laten we ervoor zorgen dat deze pagina vol komt te staan met van allerlei mooie succesverhalen! Groot of klein ieder verhaal mag er zijn. Dus heb jij een mooi succesverhaal dat je graag wil delen? Neem contact op met Manon via manon@negen.nl en dan zorgen wij dat jouw succes gedeeld wordt!