Nationale Sportweek 2020

Van 18 t/m 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging, gezonde voeding en plezier. Met als thema dit jaar; wat doet sport met jou? Sport en bewegen zorgt voor een gezond Nederweert. Daarom organiseert Sport Nederweert samen met partners in de sportweek verschillende activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk is Ben Bizzie er ook bij dit jaar en zorgt voor extra beweegfun! Beweeg jij ook met ons mee?

Gezond bewegen voor iedereen

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren in verschillende kernen in de gemeente Nederweert super veel toffe activiteiten voor jong én oud. Zoals Ik Hou Van Nederweert spellen, diverse activiteiten op basisscholen en zorgcentra en een leefstijlquiz voor alle inwoners. Ook zullen verenigingen open trainingen verzorgen om het beweegtalent in jou naar boven te brengen. Maar dat is nog niet alles. In deze week vindt ook de Stap & Trap vierdaagse plaats. Een virtuele vierdaagse waarbij deelnemers met behulp van een app de uitdaging aangaan om 4 dagen een bepaalde afstand te lopen, hardlopen, fietsen of skaten. Deze app registreert de bewogen afstand en tijd en je kunt andere deelnemers live volgen. Genoeg te beleven en te ontdekken tijdens de Nationale Sportweek”, aldus beweegcoach Manon.

Sport doet iets met je

Ontdek wat sport met jou doet en beweeg mee tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen mag meedoen. Jong, oud, met of zonder beperking. Wil jij zelf graag een sportieve activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Dat kan! Neem contact op met beweegcoach Manon van Veghel via manon@sportnederweert.nl. Samen zorgen we voor een fantastische week!