Nederweert loopt op rolletjes

Na twee jaar uitstellen, gaat dit jaar dan eindelijk de vijfde editie van de rolstoeltocht plaatsvinden. Iedereen die gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel mag deelnemen aan dit geweldige evenement, een avond vol genot en plezier! De rolstoeltocht van ongeveer 4 kilometer is op woensdag 8 juni om 18.00 uur. Het start- en eindpunt is bij zorgcentrum St. Joseph. Mocht de rolstoeltocht vanwege slechte weersomstandigheden niet doorgaan, dan wordt deze verplaatst naar woensdag 15 juni.

Het start- en eindpunt van de rolstoeltocht is bij zorgcentrum St. Joseph, halverwege de route vindt de rustpauze plaats bij Bosserhof. Tijdens de rustpauze kan onder het genot van koffie of thee met wat lekkers geluisterd worden naar livemuziek. De kosten om deel te nemen zijn 5 euro, elke deelnemer mag één begeleider meenemen (de begeleider hoeft geen deelnamekosten te betalen). Bij slecht weer wordt de rolstoeltocht verplaatst naar woensdag 15 juni. Iedereen met een (elektrische) rolstoel of scootmobiel mag deelnemen. Mocht iemand niet in het bezit zijn van een eigen rolstoel maar wel graag willen deelnemen, dan kan de organisatie (kosteloos) een rolstoel regelen. Tijdens het aanmelden kan dit doorgegeven worden op het inschrijfformulier.

Inschrijving

U kunt zich tot uiterlijk donderdag 26 mei inschrijven bij de receptie van St. Joseph door het inleveren van het inschrijfformulier (bij St. Joseph verkrijgbaar). Let op: dit kan alleen op werkdagen tussen 08.30 - 17.00 uur. Mocht iemand willen deelnemen maar geen begeleider kunnen vinden, dan zorgt de organisatie voor een vrijwilliger tijdens de rolstoeltocht.

Vrijwilligers gezocht!

Om dit evenement goed te laten verlopen, is de organisatie afhankelijk van verschillende vrijwilligers. We zijn nog hard opzoek naar verkeersregelaars die deze avond in goede banen willen leiden. Lijkt jou dit wat of ken je iemand die hier geschikt voor is, mail dan naar Pien de Swart (pcp.deswart@landvanhorne.nl).