Hap & Trap op de rolstoel- en duofiets

De zon schijnt volop, tijd om naar buiten te gaan en op de fiets te springen. Speciaal voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen wordt de Hap & Trap fietstocht georganiseerd. Dit kan met de rolstoel- of duofiets in de maanden mei en juni.

De Hap & Trap is een fietsroute met een aantal tussenstops. Tijdens deze stops wordt er gezorgd voor een lekker hapje en drankje. Er is een route van 14 kilometer en 18 kilometer met beide vier tussenstops. Deelname bedraagt €20 voor twee personen. Het volgende is hierbij inbegrepen:

  • Beschikking over een rolstoel- of duofiets en een route naar keuze.
  • Er wordt gestart bij zorgcentrum St. Joseph te Nederweert.
  • De eerste stop is bij theeschenkerij Hof van Schoor. Hier kan iedereen plaatsnemen in de gezellige tuin onder het genot van een kop thee en een vers gemaakte scone.
  • De route wordt vervolgd naar landbouwbedrijf Mildershoof. Hier staat een kleine kaasproeverij klaar met een drankje naar keuze.
  • De volgende stop is bij ijsboerderij Gommers waar iedereen kan genieten van een verkoelend (soft)ijsje.
  • Als laatste fietst iedereen terug naar de startplek, zorgcentrum St. Joseph. Bij gasterij de Ontmoeting wordt de dag nabesproken met een kop thee of koffie.

Meer informatie en aanmelden

In de maanden mei en juni kan de route worden gefietst op dinsdag t/m zondag. Het is belangrijk om de Hap & Trap te reserveren. Dit kan bij de receptie van St. Joseph in Nederweert of via 088 987 8800. Het is belangrijk dat u zich in tweetallen opgeeft. Is het de eerste keer dat jullie gebruikmaken van een rolstoel- of duofiets? Houd er dan rekening mee dat er een extra afspraak nodig is voor uitleg en gebruik (ongeveer 10 minuten).

Aarzel niet te lang en hopelijk zien we jullie snel!