Foto's: koningsspelen 2019

896. Dat is het aantal Nederweertse kinderen dat met de koningspelen in beweging was! We kijken dan ook vol trots terug op deze geslaagde dag. Kou? Daar hadden de kids geen last van. Na de opening door wethouder Peter Koolen op de voetbalvelden van Merefeldia, verzorgde dames van dansvereniging Dansrijck een actieve warming up met de koningsdans.

Hierna was het tijd voor de spellen. En dat waren er veel! Tennis, tafeltennis, volleybal, yoga, dynamic tennis, oud Hollandse spelen, Zweeds loopspel, regenboogslagbal, trefbal, basketbal, voetbal, trouwtrekken. Je leest het al; niemand hoefde stil te zitten. En dat hebben de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen in Nederweert dan ook zeker niet gedaan. Missie geslaagd dus! We kijken nu al uit naar de koningsspelen van 2020, maar kijken nu nog heel even terug naar dit jaar met de mooie foto’s van Nederweert24.

Wil jouw vereniging een onderdeel verzorgen bij de volgende koningsspelen? Neem dan contact op met Jenny, een van onze beweegcoaches. We zijn altijd op zoek naar leuke samenwerkingen.