Een geslaagde Schrankendag in Ospel

Op de laatste schooldag van basisschool de Schrank werd het hele schoolplein omgebouwd tot een groot sport- en spelplein. Tijdens de Schrankendag sloten de leerlingen en leerkrachten het jaar feestelijk af en zwaaiden ze groep 8 uit.

Buiten speelden alle groepen verschillende spellen. De onderbouw deden mee aan dans- en muziek workshops en de bovenbouw ging op vossenjacht. Beweegcoach Merle zorgde samen met de school voor het buitenprogramma en met als klapper op de vuurpijl; een groot springkussen. De zeventien meter lange stormbaan was razend populair. Een leerling uit groep 5: “Als ik moest kiezen wat ik vandaag het leukste vond dan was dat sowieso de stormbaan!”

Ook groep 8 hielp een handje mee en begeleidde het buitenprogramma. Zij speelden vos tijdens de vossenjacht of begeleidden een van de groepjes tijdens de spellen. Na het geslaagde ochtendprogramma sloten ze de dag af met een heerlijk ijsje, met natuurlijk een koekje, van Florence. Als laatste vormde iedereen een erehaag voor groep 8.

Merle: “Met veel geluk van de weergoden kijken we terug op een zeer geslaagde dag en kijken we uit naar het nieuwe schooljaar!”