De Bengele Beweegt klaar voor de volgende stap

Nederweert, 23 mei 2019 – Een avond vol trots en energie bij de Bengele in Nederweert. “We gaan van de Bengele 1.0 naar de Bengele 2.0”, zo vertelt Roy Simons.

Er gebeurt al een hele hoop bij de Bengele in Nederweert. “We vergeten soms met z’n allen wat we al behaald hebben. Daar hebben we vanavond bij stil gestaan, maar we hebben ook vooruit geblikt”, aldus Roy. Een zaal gevuld met ruim 30 betrokken mensen die graag mee denken over de toekomst van de Bengele. “We hebben elkaar afgelopen periode goed leren kennen. De Bengele is nu klaar voor de volgende stap. Klaar om te vernieuwen, te verenigingen én te verbinden”, zo vertelt Erna (projectleider IKC Nederweert).

Samenwerken is de oplossing

Na een presentatie vol trends en ontwikkelingen, was het aan de groep om zelf aan de slag te gaan. “Want wie kan er beter meedenken over de toekomst van de Bengele dan deze groep mensen?”, zo concludeert Ellen Thijssen (verenigingsondersteuner). Samen hebben ze keken naar de uitdagingen van vandaag. Een kans die Huibert van NTC’72 meteen met 2 handen aanpakt. “Ik vind het belangrijk om meteen met een groep de knelpunten met een hoge prioriteit op te pakken.” Leon van Jumping Giants (voorzitter) is van mening dat het tijd is om kennis te gaan delen. Niek Cremers (voorzitter Bengele Beweegt): “Het is zo geweldig om met deze groep samen te werken, ik word zo blij van het Bengele Beweegt gevoel wat we samen dragen. En het beste idee van de avond is het Bengels Blondje, daar proost ik op! Zie ik jullie op 26 juni?”

We gaan verder

Tijdens het Bengele Beweegt Beach Event vindt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst plaats. De plannen van deze avond worden in een plan gepresenteerd aan de aanwezigen.