Naschool sportaanbod

We brengen zo veel mogelijk kinderen in beweging. Ook na schooltijd. We organiseren extra activiteiten voor de basisschoolkinderen uit de gemeente Nederweert. Waarbij we ze vooral meer laten bewegen en ze flink uitdagen. Kinderen ontdekken dat bewegen hartstikke leuk is. Nu we niet kunnen gymmen, heeft Sport Nederweert een heleboel leuke activiteiten georganiseerd! Doe jij met ons mee?

Naschools aanbod in mei

Ben je de afgelopen periode ook thuis lekker aan de slag gegaan? Dan ben jij heel erg goed bezig geweest. Wij vinden het heel erg fijn dat we nu weer lekker met elkaar mogen sporten en bewegen! Vind je het leuk om met ons én jouw klasgenootjes slagvoetbal of Chaosbal te spelen? Of heb je zin om mee te doen met de Olympische Spelen? Schrijf je dan snel in voor de naschoolse activiteiten en laat zien dat jij het sporten niet verleerd bent! Wij hopen jullie allemaal weer te zien!

Een gezonde leeftijd begint vroeg

“We kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen om kinderen in beweging te krijgen. Eén op de zeven kinderen is te dik. Vaak is dit te wijten aan een ongezonde leefstijl: te weinig beweging en ongezonde voeding. En daar willen wij iets aan doen!”, aldus beweegcoach Marloes. “Je voelt je er niet alleen lichamelijk fijner, ook mentaal. Je kunt je energie kwijt en je voelt je lekkerder in je vel. We hopen met onze naschoolse sport dat kinderen nieuwe spellen ontdekken. Zoals avonturen trefbal en lasergamen. En die ook gaan doen met vrienden en vriendinnen wanneer wij er niet zijn. Zoals op het schoolplein, in het weekend en tijdens de vakanties”, aldus projectcoördinator Ellen. “Tijdens naschoolse sport zien we alleen maar lachende kinderen. En daar doen we het natuurlijk voor.”