Wandelen in ospel-dorp en omgeving vanuit de open inloop bij het wozoco in ospel

Wandelen is een manier om fit te blijven en dus een goede manier om ouder te worden. Daarnaast heeft volgens de Hersenstichting regelmatig bewegen een positieve invloed op de mentale gezondheid. Bewegen zorgt voor minder stress en kan zelfs depressieve klachten verminderen.

Samen met een begeleider gaan we in een aangepast tempo gezellig wandelen. We vertrekken voor het Wozoco Aan Stad-thoês in Ospel en bepalen in onderling overleg de afstand en het tempo. De eerste wandeling wordt gehouden op donderdag 23 september 2021 en start om 14.00 uur. De wandelingen kunnen ongeveer 1 tot 2 uur duren, uiteraard na onderling overleg. Na afloop staat er een kopje koffie klaar in het Wozoco en kan er nagepraat worden. Tevens kunnen dan afspraken gemaakt worden, voor de volgende keer. Voor alsnog gaan we ervan uit dat we tot 18 november om de 14 dagen wandelen. Iedereen mag meelopen met de Loop van de Open Inloop van Ospel!

Maak ook regelmatig een ommetje en doe mee met de Nederweerter wandelcompetitie van 16 september t/m 16 oktober!

Vragen of meer informatie?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op met beweegcoach Pien via 06 18301904 of PCP.deSwart@landvanhorne.nl