Open trainingen verenigingen tijdens NSW

Altijd al eens een bepaalde sport willen uitproberen? Dan is dit je kans! Want tijdens de Nationale Sportweek zetten verschillende sportverenigingen hun deuren open voor niet-leden. Dit betekent dat jij gratis mee kunt doen met hun trainingen. Iedereen, van jong tot oud, kan van allerlei sporten uit te proberen. Ontdek jouw verborgen talent en kom in beweging!

Doe jij ook mee?

Bekijk hieronder het aanbod en laat de desbetreffende contactpersoon weten dat jij graag mee komt trainen tijdens de sportweek! De verenigingen kijken uit naar jullie komst en zullen jullie met open armen ontvangen!


Benieuwd hoe het is om te volleyballen? Bekijk het aanbod en doe mee bij Volleybalclub Fortutas! Zowel junioren als senioren kunnen meedoen met de open trainingen.Wil jij leren hoe je jezelf kunt redden en aanleren hoe je andere kunt redden? Dit is je kans! Je bent van harte welkom om tijdens de sportweek mee te doen met open trainingen. Jong en oud kan deelnemen, zolang je in ieder geval maar zwemdiploma A hebt!


Kinderen worden bij Soo Bak-Gi Tigers getraind in weerbaarheid, sociale en levensvaardigheden, respect, discipline en actuele thema's die wellicht ooit hun leven kunnen redden! Een super leuk opgezet lesprogramma waarbij plezier voorop staat! Ook ervaren hoe het is om een Tiger te zijn? Doe mee met een van de trainingen!


Wil je ervaren hoe het is om als Michael Jordan in een basketbalveld te staan? Dat kan! Doe mee met een van de vele open trainingen bij Jumping Giants. Zowel voor jeugd als senioren zijn er verschillende open trainingen!

Elke les is een groot feest bij Gympoint waarbij de kinderen al spelend leren om te turnen. Ook voor mannen ouder dan 25 jaar heeft Gympoint een aanbod, namelijk: Sportfitgym. Hierbij wordt de conditie, lenigheid, kracht en coördinatie op peil wordt gehouden. Bekijk het aanbod en doe mee!


Als je van avontuur, buiten spelen, knutselen, sporten en spellen houdt, moet je zeker een keer tijdens de sportweek bij Jong Nederland Budschop langs komen! Jong Nederland Budschop biedt zo'n afwisselende programma's voor de jeugd van vier t/m achttien jaar dat het je nooit gaat vervelen! Geef even aan dat je langskomt en doe mee!

ZPC is een gezellige vereniging met een breed aanbod aan zwemsporten. Naast recreatief zwemmen voor jong en oud biedt ZPC synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen en elementair zwemmen. Een keer meedoen met een van hun trainingen? Bekijk het aanbod en geef je op!

Wil jij ervaren hoe het is om op een paard te rijden? Doe dan mee met een van de open trainingen van Paardensportvereniging Nederweert. Bekijk het aanbod en meld je aan!

De waterscouts van Scouting Nederweert doen mee aan de Nationale sportweek. Zij dagen alle kinderen (met minimaal zwemdiploma A en B) uit om met ze mee te zeilen. Ga een dag met ze op avontuur en leer alle basiselementen van het zeilen! Meedoen kan op zaterdag 26 september 2020.

Meld je vóór 24 september aan door een mail te sturen met je naam, leeftijd en zwemdiploma’s naar waterscouts@scoutingnederweert.nl en ontvang alle praktische informatie. Meer info: Bel Yvonne Verstappen 06 34421976 of mail naar waterscouts@scoutingnederweert.nl