Het Bengele Beweegt Beach Event - kopie

De parkeerplaats van De Bengele wordt weer een groot strand. Dit jaar vindt het evenement plaats van 13 t/m 30 juni. Kom en doe mee!

Dit jaar wordt een speciale editie. Het is namelijk de 5e keer dat het strand naar Nederweert komt. Het wordt een editie in een nieuw jasje. Dit jaar betrekken we álle mensen in Nederweert bij het event. We organiseren niet alleen de gebruikelijke activiteiten, maar ook ouderen in onze gemeente gaan een middag in het zand bewegen. Een aantal middelbare scholieren komen ook langs in de grote zandbak tijdens de sportdag van het Citaverde College.

Doe mee!

Doe mee met open toernooien, zoals beachvolleybal of voetbal. Of organiseer met je vereniging of bedrijf een eigen activiteit. Hét perfecte teamuitje! Het exacte programma vind je op de website van De Bengele. Wil je als bedrijf zand sponseren? Super! Dan mag je contact opnemen met Niek Creemers via info@debengelebeweegt.nl. Ook als je met je vereniging een fantastisch idee hebt voor een activiteit in het zand kun je contact opnemen met Niek.

Het Bengele Beweegt Beachevent | 13 t/m 30 juni
parkeerplaats Sporthal de Bengele